Deniz Baykal’a kaset şantajı…
 
MHP’li yöneticilere ve bazı adaylara kaset şantajı…

Bu kasetleri servis edenlere neden operasyon yapılmadı? Yapıldıysa bunlar kimlerdi ve sonuç ne oldu?
….
İran’la Türkiye’nin yakınlaşmasından ABD ve İsrail rahatsız… ABD Finansal İstihbarat başkanı David Kohen Türkiye’ye neden geldi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ABD Konsolosunu neden ziyaret etti? Bu ziyaret neden ABD Konsolosluğu rezidansında yapıldı ve orada neler konuşuldu?
….
28 Şubat davasından yargılanan Çevik Bir ve dört sanık tahliye edildi. Bu davadan tutuklu sanık kalmadı…
…..
Mısır’da darbecilerin adaleti devrik diktatör Hüsnü Mübarek’i aklamaya devam ediyor. Seçimle iş başına gelip darbeyle indirilen ve tutuklanan Muhammed Mursi’nin idamı isteniyor…
…..
Yüksekova’da vurulan PKK’lının vurulma anını videoya çekip Kanal D’ye servis eden kim? Bu görüntüler neden basına servis edildi?
….
“CHP’ye katılmak ihanettir” diyen MHP’li Mansur Yavaş, neden CHP’ye katıldı?
….
Yolsuzluk operasyonundan İstihbarat teşkilatının bile haberi yokken bu kadar bilgiye operasyonu yapan ve yönetenler nasıl ulaşabildi? Devletten gizli operasyon, kimin adına yapıldı?
…..

On yıl önce bedava satılığa çıkarıldığı halde bir tane bile alıcısı çıkmayan Halkbank, günümüzde Avrupa’nın sayılı bankaları arasına girmişken, şimdi yapılan operasyonla, banka müdürü mü hedef alınmıştır, yoksa Halbank’ın bizzat kurumsal yapısı mı?
….
Yolsuzluk operasyonundan sonra dolar ve euro’nun rekor üstüne rekor kırması, faizlerin tavan yapması, borsanın düşmesi, yatırımların yavaşlaması ülkemize fayda mı getirdi, zarar mı verdi?
……
Ülkenin en büyük inşaat firmalarının da gözaltına alındığı bir atmosferde, inşaat firmaları teşebbüs cesaretlerini koruyabilecekler mi? İnşaat sektörünün ülkede kaç farklı kalemde ekonomiyi canlandırdıklarını bilmeyen var mı? Güven ortamının yerle bir edildiği bir ülkeye yabancı yatırımcı, yatırım yapar mı ?
….

Türkiye’nin 2023 vizyonu, giderek bağımsızlaşması ve bölgesel güç haline gelmesinin rahatsız ettiği küresel güçlerle kimler iş birliği halinde?
……
Senelerdir Fethullah Hocanın tesirinden şikayetçi olanlar, seçilmiş iktidar Fethullah Hoca ile ters düşüp restleşince, neden seçilmişlerden yana tavır almadılar?
….
Yargılaması süren davalar söz konusu olunca her zaman “yargıya müdahale edilmesin, suçu kanıtlanıncaya kadar herkes masum kabul edilmelidir” ölçüsünü dayatanlar, bu sefer neden masuniyet karinesini boş verdiler?
…..
Olayları değerlendirirken resmin tamamını görmeye çalışmalıyız. Bu sorular benim kafama takıldı. Sizin de kafanıza takılsın isterim.
İktidarı zayıflatacağız ya da devireceğiz diye iğrenç yollara sapmasın kimse… Devletin bekası ve milli çıkarlarımız her şeyden önce gelmelidir.

Unutmayalım, ABD hala Lozan Anlaşmasını kabul etmiş değil… Yani sınırlarımızı ve bağımsızlığımızı henüz resmen tanımış değil!..
ABD ve küresel emperyalistlerin kucağına oturmak isteyen gitsin otursun! Biz Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsız olana kadar emperyalistlerle mücadele etmeye devam edeceğiz…

Yolsuzluk varsa, yargı görevini elbette yapacaktır. Ama bu süreç, ülkeye zarar vermemelidir.

Üzüm yemek isteyen yesin, ama bağcıyı rahat bırakın!..