Bayrampaşa’nın her mahallesini eserlerle donatmaya devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Semt Konağı’nı vatandaşların hizmetine sundu.
Verem Savaş Dispanseri, Aile Sağlığı ve Bilgi Merkezi olarak hizmet verecek olan Altıntepsi Semt Konağı Altıntepsi Mahallesi Filiz Sokak’ta törenle hizmete açıldı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 bodrum, 1 zemin, 3 de normal olmak üzere toplam 7 katlı semt konağında Verem Savaş Dispanseri, Aile Sağlığı ve Bilgi Merkezi yer alıyor. Ayrıca 10 eğitim sınıfı, konferans, sergi ve spor salonu, bilgisayar, internet, satranç ve müzik odası, resim ve abru atölyesi ile kütüphane ve kafeterya gençlerin hizmetinde olacak. Semt konağında 30 öğretmen, 5 doktor, 5 de hemşire görev yapacak.

“HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ”

Açılış töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, “Hizmette sınır tanımadık, tanımayacağız. Halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için mücadele veriyoruz. Yeni, farklı ve yararlı projeler üretmeye devam ediyoruz. Üç hizmeti aynı anda verecek olan Altıntepsi Mahallesi Semt Konağı’nı halkımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Semt Konağımızda; verem savaş dispanseri, aile sağlığı ve bilgi merkezi yer alıyor. Burada 550 gencimize eğitim veriliyor. Gençlik bizim için çok önemli. Biz gençliğimizi kaybedersek geleceğimizi kaybederiz. İşte bu nedenle aileler ve toplum olarak gençlerimize sahip çıkmak zorundayız. Gençlerimizin türlü bataklıklarda boğulmasına asla göz yumamayız. Gençlerimizin keyifle vakit geçireceği, hastalarımızın şifa bulacağı semt konağımız ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Bundan sonra da ileri belediyecilik projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem de “Mimari değerlerimize uygun, çok fonksiyonlu bir eser ortaya koyan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i ve ekibini kutluyorum. Yararlı amaçlar için gençlerimizi bünyesinde toplayacak böyle yapılara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Aydıner ve beraberindekiler, semt konağının açılış kurdelesini keserek konakta incelemelerde bulundu.