Gel kardeşim birlikte olalım, Cumhurbaşkanını birlikte seçelim diyorlar…

Nasıl birlikte olayım?

Ben ramazanda iftar beklerken, plajda birasını yudumlayıp, güneş yağı ile yağlananla nasıl birlikte yola çıkayım? Afiyet olsun Muharrem çok İNCE bir hareketti.

Şimdi sen bu Muharremle ile birlikte mi oy isteyeceksin?

Ramazan ayında gayrimüslimlerin bile Müslümanlara saygı gösterdiği bir kültürün mirasçılarıyız biz, fakat yıllarca bu memleketin mirasını kendinin sayanlar, bizi horlayan, dışlayan ve yok sayanlar velhasıl miras yedilerle, İslam’a saygı gösteren Hristiyan kadar olamayanlarla nasıl birlikte olayım a dostlar.

Hem Ramazanda plajda içeceksin, birde kalkıp bana “bende Müslümanın” diyeceksin, hadi ulan oradan!

Ülkücüler ama gerçek Ülkücüler…

CHP Genel başkan yardımcısı Sezgin TANRIKULU o dönem Habur’dan giren PKK’lı terörist grubun avukatlığını üstlenen birisidir! Bunu biliyor musunuz? Şimdi kalkıp kol kola nasıl oy isteyeceksiniz?

12 Eylül öncesi mağdur olan mazlum olan Ülküdaşlarınız bugün KATİL ilan edilmişken, birilerinin KATİLLERİ kahramanlaştırılıyor!

Bunun farkında değil misiniz?

Nasıl olurda biz biriz birlikteyiz diye kendi katilini kahraman, senin kahramanını katil ilan eden bir zihniyetle yola çıkarsın?

Şimdi birlikte olduklarınızın malum medyasının, geçtiğimiz günlerde vefat eden Ülkücülerin efsane ismi Ünal OSMANAĞAOĞLU için attığı “KATİL ÖLDÜ” manşetlerini görmez misiniz?

UNUTMAYIN!

Mahşer günü “Kişi sevdikleriyle beraberdir”  hadisi şüphesiz ki boşuna söylenmiş bir söz değildir. Kiminle birlikte yürüdüğüne lütfen bir kez daha dön ve iyi bak.

O seni ve senin önem verdiğin değerleri ifade ediyor mu?

Eyyy kardeşim, acaba dini siyasete kim alet ediyor?   

“Dini alet etme bizde Müslümanız” derken ki sahtekârlığı, riyakârlığı nasıl görmezden geleceksin? Şehide peygamber nişanı takarken, annesine başörtüsü takma diyen zihniyet bu işte. Anneyi kandırırken “Bak oğlun peygamber mertebesine erişti” diyerek dini bir kandırmaca yoluna gidenler mi riyakâr, yoksa başkaları mı?

Üniversitelerde diploma töreninde kürsüden kovulan genç kızlara ikna odalarında baskı yapan, kapıda karga tulumba gözaltına alınan kızlara “polise direnmeyin kanunlara uyun” diyen Nur SERTER ile sana hayırlı seçimler kardeşim.

NOT: Aynı Nur SERTER gezi olaylarında bu kez panzerin önüne yatıp, öğrencileri değil polisi ikna etmeye çalışıyordu…