El Cezire televizyonunun üst düzey yöneticilerinden Abdulla El Neccar, Aksaray’da karısının üstüne su döken garsonlardan odunla dayak yedi.

KATAR’da yaşayan ve El Cezire televizyonunun üst düzey yöneticilerinden olan Abdulla El Neccar (52), eşi, oğlu ve emlak yatırımcısı kardeşi Abdulrahman El Neccar, iş ve turistik amaçla geldikleri İstanbul’da, cuma günü Aksaray’daki bir kebapçıya gittiler. Sokaktaki masalara oturan aile yemek yerken, garsonlardan biri, sokağa su serpmeye başladı. Suyun bir kısmı El Neccar’ın eşinin üzerine geldi. İddiaya göre El Neccar’ın uyarısına rağmen garson su serpmeyi sürdürdü. Bunun üzerine El Neccar’la garson arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

SOPAYA KARŞI TABURE

Kebapçıdaki 5 garson, El Neccar, oğlu ve kardeşine tekme, tokat ve sopalarla saldırdı. El Neccar Ailesi de, sopalara karşı kendilerini oturdukları taburelerle korumaya çalıştı. Kavgada El Neccar’ın oğlu Abdulrahman kolundan, aynı ismi taşıyan kardeşi başından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. 5 garson tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.