AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, 6 yıldır başkanlık dönemini değerlendirdi. Önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimde adı milletvekili adayı olarak konuşulan Atay, duruşunun ve fikirlerinin yüzde 99'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğunu söyledi.


İl başkanı seçildikten sonra geride kalan 6 yıl boyunca kesintisiz her ay Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlediğini söyleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, yaptığı açıklamada,

"İfadelerimizin, duruşumuzun, sözlerimizin yüzde 99'u ona aittir. Biz konuşuyoruz ama bakmayın, bizden çıktığı kadar çıkıyor. Ana fikir ondan geliyor, hamurun mayası ondan" dedi.

Germencik ziyareti sırasında milletvekili adayı olup olmayacağına ilişkin soruları da cevaplayan Sadık Atay, "Bize hocalık yapan en başta kurucu genel başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız. 6 senedir il başkanlığı yapıyoruz. Her ay Recep Tayyip Erdoğan'ı dinledik. 6 sene boyunca kesintisiz her ay Recep Tayyip Erdoğan'ı dinledim. Mastır seviyesine geçmek üzereyiz, az kaldı. Asla ve asla milletvekilliği gibi bir hevesim söz konusu değildir. Parti bana derse ki 'Kardeşim sen yoruldun, katacağını kattın. Bundan sonra senin dinlenmen lazım' o da başımın tacıdır. Parti bana derse ki 'Haydi bakalım seni şu işte değerlendireceğiz' seve seve orada da görev almaya hazırım."

Atay, milletvekilliği gibi bir hevesinin olmadığını belirtse de açıklamalarında milletvekili adayı olabileceğinin de sinyalini verdi