Recai GÜLER-Mehmet İNAN/ BURSA, () - BEŞİNCİ stüdyo albümü Yeni Ay'la müzik listelerinin zirvesinden inmeyen Sıla, Bursa'da harika bir konsere imza attı. Hit olan şarkıları ve sesiyle herkesi büyüleyen Sıla'yı üçbini aşkın müziksever dinledi.
Söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile müzik listelerinin zirvesinden inmeyen Sıla, Bursalı hayranlarıyla Kültürpark Açıkhava Sahnesi'nde buluştu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı konser, şölen havasında gerçekleştirildi. Sıla'yı görünce kendilerinden geçen 3 bini aşkın hayranı sanatçıya büyük ilgi gösterisinde bulundu. Güzelliği, hit olan şarkıları ve sesiyle herkesi büyüleyen Sıla dinleyenlerine verdikleri pozitif enerjiden dolayı teşekkür etti. Beşinci stüdyo albümü Yeni Ay'la müzik listelerinin zirvesinden inmeyen Sıla, iki saati aşkın programına, 'Vaziyetler' şarkısı ile başladı 'Kafa' ile devam etti.
FİT GÖRÜNÜM
Hayranlarının çığlık ve alkışlarla inlettiği sahnede harika bir performan sergileyen Sıla'nın Bursa konseri için hazırladığı geniş repertuar ve fit görünümü dikkatlerden kaçmadı. Türk pop müziğin güçlü ismi Sıla, konser boyunca 'Acısa da Öldürmez', 'Yara Bende', 'Kafa', 'Oluruna Bırak', 'Kenar Süsü', 'Boşver', ve 'Tam da Bugün' gibi eski ve yeni şarkılarını hayranlarıyla birlikte koro halinde seslendirdi. Ünlü şarkıcı görkemli Bursa konserini, 'Vur Kadehi Ustam' şarkısı ile tamamladı. 

FOTOĞRAFLI