Cafer ELMAS/ BİLECİK, () - BİLECİK'te 22 yaşındaki T.Ç. boş bir arazide av tüfeğiyle karnına ateş ederek ölmek istedi. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. 
Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Aile içi sorunları nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen T.Ç.'yi boş bir arazide av tüfeğiyle dolaşırken görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Polisleri görünce silahın namlusunu boynuna dayayan T.Ç. yanına kimseyi yaklaştırmadı. İkna çabaları sonuçsuz kalınca olay yerine psikolog getirildi. Psikologun çabaları da sonuçsuz kaldı.
TÜFEĞİ ÖNCE GAZETECİLERE DOĞRULTTU, SONRA KENDİNİ KARNINDAN YARALADI
Bu sırada T.Ç. bir ara tüfeği görüntü alan gazetecilere doğrulttu. Basın mensuplarının uzaklaşmasının ardından tekrar tüfeğin namlusunu boynuna dayayan T.Ç. bir süre sonra yere çömelip tüfekle kendini karnından yaraladı. Ağır yaralanan T.Ç. olay yerinde beklemekte ambulansla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. T.Ç., ameliyata alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

FOTOĞRAFLI