Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde kaçakçılarla çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Çatışmanın meydana geldiği bölgeye takviye birlikler sevk edildi.

Ceylanpınar İlçesine bağlı Suriye sınırında bulunan Altın Köyü yakınlarında saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri, bir grup kaçakçı ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin 'dur' ihtarına kaçakçılar ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışmada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Çatışmanın ardından bölgeye takviye birlikler sevk edildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi Altın Köyü'nde kaçakçılarla askerler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı" dedi.

ŞEHİT ASKERİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde yaklaşık 15 kişilik kaçakçı grubunun sınırı geçerken askerlerin ’dur’ ihtarı üzerine açtığı ilk ateş sırasında şehit olan askerin Adem Dövüşken olduğu belirtildi. Bölgeye sevk edilen takviye birlikler operasyonlarını sürdürürken, Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 2 yaralı askerden birinin durunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

VALİ YARALILARI ZİYARET ETTİ


Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde kaçakçılarla çıkan çatışmada şehit olan askerin Adem Dövüşgen olduğu ve yaralılar Yiğit Şahan ile Berat Sağırkaya'nın tedavilerinin Viranşehir Devlet Hastanesi'nde sürdürüldüğü bildirildi. Yaralıları hastanede ziyaret eden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün daha sonra bir açıklama yapacağı belirtildi.



ŞEHİT ASKERİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ


Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde yaklaşık 15 kişilik kaçakçı grubunun sınırı geçerken askerlerin 'dur' ihtarı üzerine açtığı ilk ateş sırasında şehit olan askerin Adem Doğuşgen olduğu belirtildi. Bölgeye sevk edilen takviye birlikler operasyonlarını sürdürürken, Viranşehit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralı askerden birinin durunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.