SEZONUN iddialı yapımlarından, 4 bölüm ardından ekrana veda eden ‘Bana Artık Hicran De’ dizisi dizinin oyuncuları, Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalındaki programa konuk oldu.
'Bana Artık Hicran De' isimli dizisinin başrol oyuncuları Aslı Enver ile Buğra Gülsoy, Zeynep Özek’in hazırladığı ve Liana Dahdouh'un sunduğu ‘Turki Ekstra’ programında canlandırdıkları karakterlerle ilgili bilgi verdi, soruları yanıtladı. Yetimhanede büyüyen ve bir işadamının verdiği bursla eğitim gören ‘Sinan’ karakterini canlandıran Buğra Gülsoy, "Dizide canlandırdığım Sinan gibi içimdekileri fazla dışarı yansıtmam. Maskelerim vardır" dedi. Gülsoy, kendisi ile ilgili bir soru üzerine, "Gerçek hayatta ilişki adamıyım. Uzun ilişkiler yaşarım. Dizideki ‘Sinan’ gibi değilim yani" karşılığını verdi. Buğra Gülsoy, kız arkadaşı Nilüfer Gürbüz’ün tatilde çekilen fotoğraflarına tepkisinin sorulması üzerine, "Kıskanç bir adam değilim. Magazindeki o fotoğrafları görünce de herhangi bir kızgınlığım olmadı. Gayet doğal böyle şeyler" dedi. Gülsoy, Arap hayranlarına da, "Söz geleceğim" diyerek mesaj gönderdi.
Aslı Enver, dizide canlandırdığı ‘Hicran’ karakteri için vitray yapmayı öğrenmek için bir süre ders aldığını, dışarıdan kolay görünmesinin aksine cam parçalarını yapıştırarak ortaya bir eser çıkarmanın zor olduğunu söyledi. Aslı Enver, fragman olarak kullanılan kaza görüntülerinin bugüne kadar çektiği en zor sahne olduğunu anlatırken, şöyle dedi:
"Araba 2.5-3 saniye içerisinde iki kere 365 derece dönerken, kaza anını, şokunu,  yaşayacaksın, kızı koruma içgüdüsü ile hareket edeceksin ve aynı zamanda da estetik gözükeceksin. Aynı otomobilde 30-40 kez bütün gün dönmüşüzdür." 
Enver, dizide sürekli gözyaşı döktüğünü hatırlatan sunucuya, "Öyle yazıyorlar, öyle oluyor" karşılığını verdi.

FOTOĞRAFLI