BÖLGESEL Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bodrum Belediyesi, Bodrumspor'un dayanışma gecesine katılan Muğla 1'inci Amatör Küme A Grubu'ndaki Gümüşlük Belediyespor'un yöneticilerinden oyuncu Nejat İşler büyük ilgi gördü.
Bodrum'un 83 yıllık spor kulübü Bodrumspor için Azka Otel'de 'Dayanışma Gecesi' düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediyespor'un yönetiminde yer alan Nejat İşler, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un da aralarında olduğu yaklaşık 1000 kişi geceye katıldı. Bu sezon 3'üncü Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirten Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "2015; Bodrumspor'un yılı olsun. Omuz omuza zafere diyorum" dedi.

Karakaya, kulübün diğer yöneticileri ve eski başkanlarının bulunduğu sahneye Başkan Kocadon ve Nejat İşleri'i de davet ederek hep birlikte poz verdi. Belediye Başkan Kocadon "Bir gün değil her gün Bodrumspor' diyen Bodrum halkına saygılarımızı sunuyorum. 'Gelecek Bodrum ve Bodrumspor'un diyorum" diye konuştu.
Geceye katılanlar; ses sisteminden verilen Bülent Sertaş'ın 'Bodrum Akşamları' şarkısı eşliğinde coştu. Oryantal gösterisi ve hediye çekilişi geceye renk kattı. Kulübe destek için gecede yapılan açık arttırmada işadamı Mehmet İhtiyar Bodrumspor formasına 18 bin lira; işadamı Altan Tezkider de Bodrumspor atkısına 19 bin lira verdi.



İŞLER'E YOĞUN İLGİ

Geceye katılan Nejat İşler'e, Ocak Ayı'nda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı İşler'i ziyaret etmeye gelmiş, hastane bahçesine "Dik dur eğilme, asi tayfa seninle" yazılı pankart asan Bodrumspor ve takımın taraftar grubu 'Asi Tayfa' isminin yazılı olduğu atkı hediye etti. Taraftar grubunun atkısını boynuna takan İşler, objektiflere poz verdi. İşler, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmadı.
Muğla 1'inci Amatör Küme A Grubu'ndaki Gümüşlük Belediyespor'un yönetiminde yer alan İşler, "İnşallah Süper Amatör'e çıkacağız" dedi. Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sahne sanatlarıyla ilgili ders vermesi konusunu "Çok güzel bir şey" sözüyle geçiştiren İşler, aracı beklediği sırada "zabıta zabıta" diye seslenmesine anlam verilemedi.