Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), () - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Polonya Güzellik Yarışması'nın 1'incisi 22 yaşındaki Katarzyna Madon oldu.
Polonya'da 24 yıldır süren Miss Queen of Poland Güzellik Yarışması ilk kez başka bir ülkede, Serik İlçesi'ndeki Port Nature Luxury Resort Hotel'de yapıldı. Otelin amfi tiyatrosunda düzenlenen yarışmada 16 finalist Polonya'nın en güzel kızı olmak için yarıştı. Güzeller ilk olarak jürinin karşısına spor kıyafet, ardından da gelinlikle çıktı. Daha sonra mayo ve abiye kıyafetler giyen güzeller, 1'inci olmak için mücadele etti.
Yarışmada, Polonya'nın en güzel kızı Katarzyna Madon oldu. 2'nci Monika Jaworska, 3'üncü ise Sabina Gzik seçildi. Martina Havnickova 'Port Nature Hotel Güzeli', Marta Baranowsa 'Serik Güzeli', Slyvwia Szarecka 'Akdem Travel Güzeli', Magdelena Badulska ise 'Exim Taurus Güzeli' seçildi.
Yarışmanın 1'incisi Katarzyna Madon'a kraliçe tacını Port Nature Luxury Resort Hotel Genel Müdürü Süleyman Gürpınar verdi. Dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verilirken, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, 'Serik Güzeli' seçilen Marta Baranowsa'ya halı hediye etti. Yarışmanın 1'incisi ile 'Port Nature Hotel Güzeli' seçilen finalistlere otelde 1 hafta tatil hediye edildi.

FOTOĞRAFLI