Ersan KÜÇÜKKURU/ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE CHP'de İl ve ilçe başkanları, olağanüstü kurultayda mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.
CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP'li milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan, Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ve diğer ilçe başkanları, 5-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olağanüstü kurultay için görüş alışverişinde bulunmak amacıyla toplantı düzenledi. CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıdan mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek kararı çıktı.
Açıklama yapan İl Başkanı Hamza Karagöz, "CHP Çanakkale İl başkanlığı olarak örgütümüz ve milletvekillerimiz ile hem girmiş olduğumuz kurultay sürecinde hem de tüzükteki değişiklikleri görüşmek ve örgütsel olarak da arkadaşlarımızın bu konuda görüş ve düşüncelerini almak için toplandık. Çanakkale il başkanlığı, merkez ilçe ve ilçe teşkilatlarımızla genel merkezimize ne kadar destek verebiliriz onları görüştük. Kurultayla birlikte değişecek olan tüzüğümüzün ardından partimize büyük bir değişim ve yenilik gelecektir. Biz Çanakkale olarak bu büyük kurultay sürecinde ve seçimde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz. Biz bu desteğimizi birkaç gün önce 78 il başkanımız ile il başkanları toplantısında da ilan etmiştik. Bugünde ilçe başkanlarımızın da aldığı bu kararla genel başkanımızın arkasındayız" dedi.

FOTOĞRAFLI