- ÇAYKUR Rizespor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Karaca, iyi mücadele ettiklerini belirterek kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Karaca, taraftarlarına teşekkür ettiklerini belirterek, "Bana karşı ve oyunculara karşı çok iyi destek oldular. İyi mücadele ettik. Bir hafta Antep takımını analiz ettik. Nasıl oynayacaklarını tartıştık ve ne yapabileceğimizi konuştuk. Oyunun büyük bir bölümünde iyi oynadık. İkinci yarının başında rakip bizi biraz hırpaladı, ancak istediğimizi aldık ve galip geldik. Çok mutluyuz. 15 maç sonra kazanmak bizim için çok iyi oldu" dedi.
RIZA HOCAYA GALİBİYET HEDİYE EDEMEMEK ÜZÜNTÜ VERİCİ OLDU
Kweuke ise, "Güzel galibiyet oldu. Önemli olan bunu diğer maçlara taşımak. Çok zor zamanlar geçirdik ve 15 maç kazanamadık. Ancak bu maçlarda iyi oynadığımız anlarda oldu. Rıza hocamız geriye iyi bir takım bıraktı. Tek üzüntüm bu galibiyeti Rıza hocaya hediye edememek oldu. Ona karşı bir galibiyet hediye etmek isterdim, ama olmadı. Ona çok teşekkür ediyorum” dedi.
Deniz Kadah ise “Önemli olan takım olarak çok iyi olmamızdı. Bunun neticesini de iyi bir sonuçla aldık" dedi.
SÜREL: KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ
Gaziantepspor antrenörü Bünyamin Sürel, Rize’ye kazanmak için geldiklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Sürel, “Rizespor arzulu ve istekli oynadı. Oyunun başında yediğimiz 3 gol düzenimizi bozdu. Rizespor kazanmaya daha müsaitti ve kazandı. Kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.
İKİ MAÇTA BİZE 10 GOL ATAN TAKIMA SAYGI DUYUYORUZ
Oğulcan ise şöyle konustu: "Kaybettiğimiz için üzülmemeliyiz. Önümüzdeki maçları ard arda kazanmalıyız. Gönül isterdi ki skor böyle olmasaydı ama ileride bunu telafi edeceğiz."
Stankevıcıus ise "5-1 lik maçın arkasından fazla konuşmaya gerek yok. Yaptığımız hataları gelecek maçlarda yapmamak için çok çalışacağız. İki maçta bize 10 gol atan takıma saygı duymak gerekiyor. Rizespor’u tebrik ediyorum" dedi.

MK (TM/RT)