GAZİANTEP'te oynadıkları Elazığspor karşılasmasından 1 puan alan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, maçtan iyi bir ders aldıklarını belirtirken, Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat ise oyuncularının mücdelesinden mumnun kaldığını söyledi.

PTT 1'inci Lig'de 1-1 sonuçlanan Şanlıurfaspor-Elazığspor karşılaşmasının ardından açıklama yapan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak beraberlik golünü yedikten sonra hatalar yapmaya başladıklarını belirterek, "Maça iyi başladık, penaltı pozisyonu bulduk. Öne geçemeyince kırılma yaşadık, ama 1-0'ı yakaladık. İkinci gol için uğraşmamız gerekirken maçı rölantiye aldık. Aslında bu bize zarar verdi. Hiç olmayan pozisyonda çok kötü bir gol yedik. Yaptığımız hamlelerle oyun tekrar lehimize döndü. İstediğimiz şeyler ortaya çıkmaya başladı. Elazığ yarı sahasına çok fazla geldik. Oyun oraya yığıldı, ama pozisyon ve skoru üretemedik. Üzüntülüyüm, ama skordan dolayı değil. Oyuncularımın bütün benliğiyle sahada olması lazım. Bugün biraz ondan yoksunduk. Bence iyi bir ders aldık. İnşallah önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir Urfaspor izlettireceğiz" dedi.

Elazığspor'un eknik direktörü Ümit Özat ise oynan futboldan mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Mücadele anlamında iyi oldu. Oyuncularım son 15 dakikaya kadar istediğim her şeyi yaptılar. Bireysel hataları yapmamamız lazım. Maalesef üçte üç yaptık. Hep bireysel hatalardan goller yiyoruz. Gömülerek oynamayı seven bir teknik adam değilim. Oyunculardan onu istemiyorum, ama genç çocuklar. Eğer böyle arkaya yaslanarak oynuyorsanız daha seri şekilde pozisyona girmek lazım. Bu lig zor bir lig değil ama yaşadıklarımızdan, geç toparlanmamızdan dolayı, öncelikle kendimizi sağlam bir yere oturtmak, sonra da daha yukarılara oynamak isteriz. Ligin 3'üncü haftasında bir takım şeyleri konuşmak için çok erken."

FOTOĞRAF