Memur adayları dört gözle 2014 KPSS Önlisans/Ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Ama 2014 KPSS Önlisans/Ortaöğretim sınavının yapılmasının üzerinden 12 gün geçmesine rağmen ÖSYM KPSS sonuçlarını bir türlü açıklamıyor. Memurlar ve memur adaylarının her zaman yanında olan Memuruz.net ekibi olarak 2014 KPSS Önlisans/Ortaöğretim sınav sonuçlarının neden açıklanmadığını araştırdık.

ÖSYM son yıllarda yaptığı sınavları açıklama konusunda büyük bir mesafe kaydetti. Daha önceden çok uzun süre açıklanmayan sınavlar çok kısa bir süre içerisinde açıklanmaya başlandı. Örneğin 1 milyon 600 bin kişinin girdiği 2014 YGS sonuçları 6 gün içerisinde açıklandı. O dönemde yapılan ALES ve YDS gibi akademik sınavlar da sınavdan sonraki 1 hafta içerisinde açıklandı.

Ama nedense konu KPSS olunca ÖSYM sonuçları bir türlü açıklayamıyor ve memur adaylarını sürekli strese sokuyor. Hal böyle olunca memur adaylarının aklına KPSS sonuçlarında ve memur atamalarında torpil mi yapılıyor adam kayırma mı var sorusu akla geliyor. Hayatını KPSS sonucuna göre şekillendirmeyi planlaya memur adayları Memur sonuçları bir türlü açıklanmayınca çılgına dönüyor. Haklarının yendiğini düşünen memur adayları seslerini sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışıyor. Bizde memuruz.net olarak ÖSYM KPSS sonuçlarını bir an önce açıkla ve memurunu ata diyoruz.

Memurların ve memur adaylarının sesi olarak biz KPSS sonuçlarını sürekli takip ediyoruz. ÖSYM'yi arayıp KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorduğumuzda klasik cevap olan sitemizi takip edin kısa bir süre içerisinde açıklanacaktır diye cevap veriyorlar. Bizde memuruz.net olarak yılların getirdiği tecrübeye dayanarak 2014 KPSS Önlisans/Ortaöğretim sınav sonuçlarının 2-3 gün içerisinde açıklanmasını bekliyoruz. Biz memuruz.net ekibi olarak sürekli takipteyiz. KPSS sonuçları açıklanır açıklanmaz sonuçları size aktaracağız.
Memur olmak için bir sürü zorlukları aşıp sıra atamaya gelince içiniz kararmasın. Memur ataması hakkındaki tüm haberler, memur maaşlarında son durum, memur maaşı zamları hakkındaki haberler, memur adaylarının beklediği haberler ve memur adı altındaki tüm memur haberleri memuruz.net adresinde anlık gelişmeler halinde okuyucuyla buluyor. Sabah uyandığınızda bugün hangi memur sitesi içinde güncel haber arayacağım, haberi ararken kaç saatimi harcayacağım, memur maaşı ne kadar olduğunu nasıl öğreneceğim, memur atamasında son durum ne oldu, memur atamaları ne zaman olacak gibi soruları düşünmek yerine memuruz.net adresini ziyaret edecek ve merak ettiklerinize anında ulaşabileceksiniz.
Tüm memur adaylarının kpss sonuçlarının güzel olması ve istediği memurluğa atanması dileğiyle.