Spor kulüplerine yardımlarını aksatmaksızın sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil eden sporcuların da katılımıyla Belediye Spor Kulübünde bir toplantı düzenledi.


Toplantıda 22 Amatör Spor kulübüne eşofman takımı, yağmurluk, forma ve şort gibi çeşitli malzeme yardımında bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol bir ülke gibi bir ilçenin de kalkınmasında sporun vazgeçilmez bir unsur olduğuna dikkat çekerek, “Bu sporcularımız ilçemizi gelecekte de başarıyla temsil edeceklerdir. Amatör kulüplerde yetişen sporculara ağırlık veren ve onları profesyonel zemine taşıyan büyük kulüplerin doğru yolda olduklarını bir kez daha hatırlatmak İsterim’’ dedi.

Son derece neşeli geçen toplantıda daha sonra belediye Başkanı Erol spor malzemelerini kulüp temsilcileri ve sporculara dağıttı.